
پیامدهای تهمت فرد در اجتماع از منظر اسلام
گناه، هرگونه عمل خلاف دستورات الهی است که منشأ درونی دارد. تهمت از جمله ی گناهان کبیره است که آثار مخرب و جبران ناپذیری هم در حوزه ی فردی و هم اجتماعی بر جای می گذارد. تهمت یا نسبت ناروا به دیگران درجامعه ی اسلامی نباید جایگاهی داشته باشد، چراکه برطبق موازین اسلامی افراد نباید مرتکب عمل ،گفتار یا رفتاری شوندکه نه تنها خود، بلکه دیگران رادچار سختی وناراحتی کند.
این صفت ناشایست همچنان که می تواند برای فرد تهمت زننده، پیامدهایی همچون؛ بی اعتباری، فاسق بودن، ظالم و ستمکار شناخته شدن را به همراه داشته باشد، مواردی از قبیل: اشاعه ی فحشاء، از بین بردن ایمان، رواج کینه و عداوت می تواند از جمله پیامدهای اجتماعی آن باشند، آگاهی یافتن از پیامدهای هر قول، عمل یا رفتاری همانند یک نوع ایجاد حفاظ برای خود است، لذا اطلاع از پیامدهای ناگوار و بد تهمت، هم می تواند موجب شود که افراد سعی در انجام آن نداشته باشند و هرگز در چنین وادی قرار نگیرند.در این مقاله سعی می شود پیامدهای تهمت در اجتماعی از منظر اسلام مورد بررسی قرار گیرد.
استاد مشاور: خانم فولادی دهقی
نویسنده : معصومه دهخدایی
کلید واژه ها:
پیامد، تهمت، اجتماع، اسلام
استان اصفهان
شهر فریدن
پایه پنجم
. . . این مقاله فقط برای کسانی که اشتراک طلایی دارند نمایش داده می شود. لطفا همین الان اشتراک طلایی بخرید اگر اشتراک طلایی دارید وارید شوید یا گزینه های زیر را دنبال کنید: . . . این مقاله فقط برای کسانی که اشتراک طلایی دارند نمایش داده می شود. لطفا همین الان اشتراک طلایی بخرید اگر اشتراک طلایی دارید وارید شوید یا گزینه های زیر را دنبال کنید: